Bilder/kommentarer fra utstillinger

Her legger vi inn bilder og kommentarer fra utstillinger som vi har vært på. Vi reiser på utstillinger i både inn- og utland. Dette gjør vi fordi vi liker det - naturligvis. Og så gjør vi det, som en del av arbeidet, med hele tiden å jobbe mot å ha de beste, mest rasetypiske Sibirkattene. Noe vi får til, blant annet, ved hjelp av dommernes tilbakemelding. 

PS: På denne siden finner dere bilder/kommentarer fra utstillingene til Hansakatten, Sunnmørskatten og KKMN i 2014. Ellers finner dere alle utstillingene fra 2011 til 2014 på en egen side under overskriften "Utstilling 2011-2014". Utstillinger fra og med 2015 finner dere på egne sider med nyeste utstilling øverst.  

Veldig mange av bildene fra utstillinger vi har vært på er tatt av vår gode venn Odd Lundberg. Tusen takk. En del bilder har vi ikke helt kontroll med hvem som er fotograf, men uansett: Tusen takk. 

Hansakatten 15. og 16. november 2014

I november arrangerte Hansakatten utstilling, og igjen var det i Frøyahallen på Melkeplassen utstillingen foregikk. Vi hadde med oss KISS, Everest og Lady Gaga på utstillingen. Lady Gaga som har vært rolig og avslappet på alle utstillinger hun har vært på til nå, likte ikke Frøyahallen. Det var et eller annet som skremte henne i denne hallen, men vi klarte ikke å finne ut av hva det var. Hun såg skremt opp mot et punkt i taket. Men om det var glasset i basketballstativet, lyset eller selve taket - nei, det klarte vi ikke å finne ut av.

Lørdag: Everest var ikke i full vinterpels enda men fikk sin CAPS og ble nominert. Fikk ingen stemmer i panel. KISS fikk sin CAGCIB og ble også nominert. Hun fikk heller ingen stemmer i panel. Lady Gaga var 10 måneder og 1 dag på denne utstillingen. Altså 2 dager for gammel til å stille som ungdyr. Lady Gaga kommer til å bli en veldig vakker "dame", men foreløbig er hun alt for lite utviklet til å kunne håpe på en nominasjon. Men hun fikk sin første CAC.       Søndag: På søndagen fikk vi en reprise av lørdagen for både Everest og Lady Gaga. Everest fikk CAPS og nominasjon (ingen stemmer i panel) og Lady Gaga fikk sin andre CAC. KISS fikk CAGCIB, men ble ikke nominert i dag.

De vakre bildene til denne lille artikkel ble som vanlig tatt av vår gode venn Odd Lundberg fra NO*Grensedalen - Tusen takk.

 

Everest på dommerbordet. Er ikke i full pelskondisjon enda - men like fullt en staselig kar.
"Vart du skræmt no?" Det var noe i Frøyahallen som Lady Gaga ikke likte noe særlig.
Det kan være slitsomt på katteutstilling. Og skulle man sovne - så blir det postet på Facebook med en gang.

Sunnmørskatten 20. - 21. september 2014

I september reiste herr og fru på kjæresteferie til Sunnmørskatten sin jubileumsutstilling i Ålesund. Dette er jo klubben som vi er medlem i, og det er første gang vi er på utstilling i vår egen klubb. På fredag vandret vi gatelangs i Ålesund og koste oss i denne vakre byen - dette er en by man kan være stolt av. På ettermiddagen var vi med å rigge til utstilling. Her fikk vi også møte andre medlemmer i klubben; Vidunderlige Pia kjenner vi fra før, men nå fikk vi også møte Olav, Arild, Hanne, Lill-Kristin, m.fl. Mange veldig hyggelige mennesker som arrangerte en flott og ryddig utstilling.

Lørdag: Everest var på sin første utstilling som Grand Internasjonal Premier. Her ble han nominert i konkurranse med, blant annet, Scandinavian Winner fra forrige helg. I panel fikk han 1 stemme og tapte for Olav fra Sunnmørskatten sin Balder. Lady Gaga fikk EX1 og bare gode tilbakemeldinger. Søndag: Everest ble nominert i dag også. Lady Gaga gjenntok også gårsdagen.

Vi takker som vanlig mesterfotografen Odd Lundberg for at vi får låne bilder.

Praktisk med langt hår når man skal sysselsette Lady Gaga før grunnbedømmingen.
Sebastian P beundrer en vakker katt.
Verdens vakreste og mest vidunderlige gode kjæreste. Vi har vært sammen i over 20 år og jeg er fortsatt like forelsket - og forundret over at det er meg hun vil dele livet med. Her lyser hun opp omgivelsene i glede over Everest sin nominasjon.
Her feirer Pia, Renate, Jarle og Elin at våre venner i Grensedalen har fått sin første Supreme Champion - nemlig den flotte Gess. Vi gratulerer Elin og Odd.

Katteklubben Midt-Norge 19. - 20. juli 2014

Katteklubben Midt-Norge arrangerte katteutstilling i Trondheim 19. og 20. juli 2014. På denne utstillingen reiste far alene sammen med Everest og Lady Gaga. Vi kjørte opp til Trondheim da vi også skulle ta med oss Sahara hjem igjen, etter et mislykket parringsbesøk hos Einhaugens. Randi hos Einhaugens var utrolig tålmodig og hadde Sahara boende hos seg i ca 1,5 måned uten at det ble noe action med den bestemte frøknen vår. Men så var det resultatene fra utstillingen:

Lørdag: Denne dagen arrangerte KKMN Norges første Rase-BIS. Rase-BIS betyr at det kun er Sibirer som går mot hverandre i panel. Så det var mange flotte Sibirer på utstillingen. Everest ble nominert og fikk 1 stemme i panel (hvis jeg husker rett). Han ble også nominert til Sibirspesial for Beste Hode. Lady Gaga hadde svært tøff konkurranse og ble Ex2, med gode tilbakemeldinger. Søndag: Vanlig utstilling og Sibirene var i konkurranse med alle de andre kategori 2 kattene. Everest ble nominert også denne dagen. Han ble også Grand Internasjonal Premier i dag. Lady Gaga repeterte resultatet fra lørdagen.

En stor del av Sibirgjengen som bodde på hotell i lag. Her var det Sibirvenner fra hele landet + Sverige. Bildet tatt etter middag - en hyggelig gjeng med mye godt humør.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

02.05 | 10:53

Hei😊Ser dere er oppdrettere av Sibirkatt, og ikke bor altfor langt unna. Har dere kattunger for salg nå? Mvh Gunhild

...
21.03 | 09:54

Hvor lenge går en katt gravid?

...
01.03 | 21:54

Hei min katt er gravid å skal fødte om 2 uker, er det noe jeg må tenke på før min katt skal fødte?

...
01.03 | 21:34

Hei vi er en familie på 3 fra Bergen som ønsker oss en sibirkatt, er det ventet ungekull,vennligst ta kontakt.
Mvh
Ray

...
Du liker denne siden