Agderkatten 4. og 5. mars 2017

Kiitos

Reisen til Agderkatten sin utstilling i Arendal kom i stand på grunn av sykdom. Etter Adelkatten sin vinterutstilling ble våre katter, på lik linje med veldig mange andres, syke. Denne sykdommen spredte seg i oppdrettet vårt. Så når det var tid for BERAK sin utstilling så kunne vi ikke ta sjansen på å reise på den, selv om de fleste kattene våre var friske. Den katten som var viktigst for oss å ha med på BERAK sin utstilling, var Kiitos. Dette fordi vi hadde et ønske om å kvalifisere henne til SW i Trondheim. Etter mye vurdering frem og tilbake fant vi ut at vi måtte finne en annen utstilling, slik at vi kunne få kvalifisert henne. Det beste alternativet for oss ble da Agderkatten - som ble veldig mange timer mer med reise enn den planlagte hos BERAK. På denne turen reiste Jarle alene, sammen med Kiitos og Khaleesi. 

Khaleesi hadde sin første utstilling i åpen klasse (voksen) hos Agderkatten. Det gikk rimelig bra. Hun fikk gode bedømmelser og sertifikat begge dagene. Kiitos møtte hos Karl Preiss første dag. God bedømmelse og nominert. I panel møtte hun våre venner Elin og Odd Lundbergs, Yoko Ono (søster til Ylvis). Yoko Ono hadde vunnet 4 av 4 mulige BIS frem til denne dagen, og vant den 5. på denne utstillingen - og ble dermed Juniorvinner (vi gratulerer så mye). På søndag møtte Kiitos hos Anne Veland. Hun var veldig begeistret over henne og nominerte henne til panel (på tross av at hun også hadde Yoko Ono i grunnbedømming. Dette var vi selvsagt svært stolt over). I panel fikk Kiitos 1 stemme. 

Det viktigste med denne utstillingen var tross alt at Kiitos ble kvalifisert til Scandinavian Winner Show i Trondheim - noe som viste seg å være veldig viktig. 

Bildene er tatt av mesterfotograf Odd Lundberg. 

Khaleesi
Elin og Odd Lundberg sin NO*Grensedalen Yoko Ono, som ble JuniorWinner på lørdag, etter å ha fått 5 av 5 mulige BIS.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

10.03 | 18:37

Vakreste sibirkatten jeg har sett😍🥰 Ønsker å høre når dere skal selge en lignende kattunge som han var💕

...
07.03 | 05:41

Hello! How much cost a sib kitten to breed, show and pet?

...
27.02 | 00:45

Hei. Vi kan gjerne hjelpe. Ta kontakt med oss på mail jarleviken@gmail.com

...
23.02 | 17:06

Hallo!
Me e ein familie på 3 i frå Sogn. Å me e på utkikk etter ein sibirkattunge! Lure litt på om de har nokon ledige og evt pris?

...
Du liker denne siden