Scandinavian Winner Show 2017, Norge

Alle vinnerne av Scandinavian Winner 2017

Scandinavian Winner Show i regi av Trønderkatten ble det første vinnershowet som vi har deltatt på - og det gav mersmak, kan du trygt si. Herr og fru Viken tok turen til Trondheim som en ferietur/feiring av vår 19 års bryllupsdag. Vi reiste opp på torsdagen i strålende vær, og hadde dermed hele fredagen til å nyte Trondheim som turister. På fredag formiddag hentet vi Elin og Odd Lundberg på flyplassen, og sammen reiste vi på sightseeing til Nidarosdommen. Om kvelden spiste vi i lag på Egon i Tryvannstårnet. En koselig dag. 

På lørdag begynte det store SW showet. Vi hadde med oss Cowboy og datteren, Kiitos. Begge skulle bedømmes hos Lone Lund i grunnbedømmingen på lørdag. Hun var veldig begeistret for begge 2, og nominerte dem begge til neste dags panel. Cowboy vant også BIV. Dette over sine 2 døtre, Kiitos og Arya (Siri K Tokle), med dommerens kommentar: "Han er så vakker at jeg får gåsehud". Etter en middag med 30-40 Sibirkatteiere om kvelden, tok vi en forholdsvis tidlig kveld. 

På søndagen var det kategori 2 som var den siste kategorien som skulle opp til panel. Så det var god tid til å gruglede seg. Men det viste seg at vi hadde all mulig grunn til å glede oss. Kattungene, og dermed Kiitos, var de første som skulle opp til panel i kategori 2. Panelleder holdt spenningen en stund med å gi stemme først til Kiitos, så til konkurrent, så til Kiitos, og så videre. Men fantastisk så det holder, så fikk Kiitos 5 av 8 stemmer og ble dermed SCANDINAVIAN WINNER 2017. Og herr og fru Viken gikk totalt av hengslene, som bildene viser. Den aller siste tittelen som skulle deles ut var til fertile hanner i kategori 2. Her var Cowboy med i finalen. Og han var ikke så langt unna å kunne gjøre det samme som datteren. Cowboy fikk 1 stemme. Men vi fikk et sterkt inntrykk av at valget for mange av dommerne stod mellom Cowboy og storebror Veeti (Nopsajalka) - som til slutt ble Scandinavian Winner. 

Vi hadde en fantastisk helg i Trondheim - på alle mulige måter. Takker gode dommere ;) , Trønderkatten, Elin og Odd Lundberg, gode Sibbevenner og andre venner og kjente i den gale katteverden for en fabelaktig opplevelse. 

PS: Alle de 6 klassene i kategori 2 ble vunnet av Sibirer. Og før Kiitos tok sin SW tittel, var det 9 år siden en norsk Sibir hadde gjort det samme. 3 norske Sibirer ble Scandinavian Winner, 1 fra Finnland, 1 fra Polen og 1 fra Sveits. 

Alle bildene, bortsett fra det øverste og det nederste, er tatt av Odd Lundberg. 

Grunnbedømmingen av Kiitos på lørdagen av Lone Lund
Cowboy under stelleprosessen - tålmodig som alltid.
2 beauties
Spenning ved oppstart av panel kategori 2 på søndagen.
Gleden er utløst
Galskap og ekstase
En beinhard kamp mellom 2 brødre. Denne gangen gikk storebror av med seieren - men neste gang... ;)

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Johan Odd | Svar 16.05.2017 00:59

Høres ut som en grepa kar....

Jarle | Svar 15.05.2017 10:31

Med fotograf Odd Lundberg på jobb er vi alltid sikret blinkskudd av både to- og firebeinte på utstillingene.

Johan Odd | Svar 14.05.2017 23:36

Etter en dobbel singel malt og litt fundering, tenker jeg fotografen fanget gleden/galskapen og kvaliteten på kattene bra....

Jarle 15.05.2017 10:16

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

02.05 | 10:53

Hei😊Ser dere er oppdrettere av Sibirkatt, og ikke bor altfor langt unna. Har dere kattunger for salg nå? Mvh Gunhild

...
21.03 | 09:54

Hvor lenge går en katt gravid?

...
01.03 | 21:54

Hei min katt er gravid å skal fødte om 2 uker, er det noe jeg må tenke på før min katt skal fødte?

...
01.03 | 21:34

Hei vi er en familie på 3 fra Bergen som ønsker oss en sibirkatt, er det ventet ungekull,vennligst ta kontakt.
Mvh
Ray

...
Du liker denne siden