VKK 19. og 20. mai 2018

Så var det VKK sin Vossa-utstilling igjen. Og siden det snart (23. mai) var bryllupsdagen vår, så spanderte vi på oss en hotellovernatting på Fleischer. 

Til utstillingen hadde vi med oss bare 2 av våre katter. Og denne gangen ble det kun Lumikissan katter. Sjefen Cowboy var selvsagt med - og i tillegg var FiinuLiinu med på sin første utstilling som kattunge (ca 6 måneder). 

FiinuLiinu oppførte seg eksemplarisk og fikk gode tilbakemeldinger + EX1 begge dager (uten konkurranse). 

Cowboy skulle opp til dommer Memedov på lørdagen. Det er neste 3 år siden Cowboy var til denne dommeren. Da var det far i huset som var alene på tur, og gjorde en aldeles elendig jobb med pelsstellet. Dommer Memedov var den gang veldig imponert av Cowboy - ikke så imponert over eier. Han fikk EX1 og BIV, men han kunne selvsagt ikke nominere han. Når vi på denne dagen i 2018 kom frem til dommerringen, så sa Memedov - før vi kom opp til dommerbordet: "har du stelt pelsen skikkelig denne gangen da?". Så man hadde altså gjort et inntrykk - på godt og vondt - den dagen i 2015. 

På lørdag i 2018 var Memedov fortsatt svært fornøyd med Cowboy. Og denne gangen var han også fornøyd med pelsstellet. Så Cowboy fikk CACS, BIV og ble nominert. Og så fikk han 1 stemme i panel. På søndag gikk det enda bedre. Marie Rihova likte også Cowboy svært godt. Hun nominerte han - og sammen med Memedov og Lone Lund, stemte hun på han i panel. Og dermed ble Cowboy Best in Show. En god helg. 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

02.05 | 10:53

Hei😊Ser dere er oppdrettere av Sibirkatt, og ikke bor altfor langt unna. Har dere kattunger for salg nå? Mvh Gunhild

...
21.03 | 09:54

Hvor lenge går en katt gravid?

...
01.03 | 21:54

Hei min katt er gravid å skal fødte om 2 uker, er det noe jeg må tenke på før min katt skal fødte?

...
01.03 | 21:34

Hei vi er en familie på 3 fra Bergen som ønsker oss en sibirkatt, er det ventet ungekull,vennligst ta kontakt.
Mvh
Ray

...
Du liker denne siden