RORAK 6. og 7. oktober 2018

Zedric 4 måneder

RORAK sin utstillingshelg 6. og 7. oktober 2018 ble Zedric sitt første møte med utstillingsverden. Og vi var jo veldig spent på hvordan han ville trives med galskapen. Sammen med Zedric på turen ble FiinuLiinu (som skulle på sin 2. utstillingshelg) og Kiitos, som skulle teste formen foran World Winner Showet i Tampere, Finland litt senere i oktober. 

Bilturen til Bryne gikk fint, og etter litt mjauing og masing fant de roen. På hotellet trivdes de også i lag - sammen med oss 2 beinte (Renate og Jarle på denne turen). 

På utstillinghelgens første dag klagde Zedric en god stund, i de nye omgivelsene. Men etter en stund, og med noen "lufteturer", så fant han roen på utstilling også. FiinuLiinu fikk ok bedømmelse og sikret seg sitt første sertifikat, men var ikke god nok til å rekke opp i BIV eller NOM. Zedric fikk en veldig god bedømmelse. Minus det faste som ikke er "på plass" hos noen kattunger, så likte dommeren han veldig godt. I kamp om BIV, så kapret han den. Og etter å ha ventet på nominering - og litt ekstra spenning - så ble han jammen meg også valgt ut til å stille i panel. I panelet var han i konkurranse med 2 andre Sibirer + 1 Skogkatt. Skogkatten tok det, med alle stemmene. Men likevel - en god debut. Kiitos hadde også en ganske god lørdag. Hun tok sertifikat. Fikk bare gode ord i bedømmelsen, og tok BIV. Men tross gode ord, så ble hun slått i nomineringen av en Main Coon. 

På søndagen kopierte FiinuLiinu gårsdagen, med nok et sertifikat. Men dommeren hadde ikke spesielt sansen for henne, og mente hun ikke trengte å stilles etter IC tittel. Så da har vi lagt den dommeren for hat ;) Zedric kopiert også lørdagen, med både BIV og NOM - og kunne dermed avslutte helgen like fantastisk som han begynte den. Vi gleder oss til fortsettelsen. Men søndagen ble Kiitos store dag. Dommer Aloisha Romero hadde veldig sans for vår vakre dame (noe vi forstår veldig godt). Hun fikk BIV i dag også. I nominering til panel var hun i konkurranse med ytterligere 1 Sibir, 2 Skogkatter og 1 Main Coon. Det var en ganske så tøff konkurranse Kiitos var opp mot, men hun kom seirende ut. I panel var vår kjære venn Kitty assistent, og bar Kiitos. Hun gjorde en fabelaktig jobb, og nærmest fulgte etter dommerne med katten :) Resultatet var at 2 dommere stemte for Kiitos og 2 for den Main Coon som hadde slått ut Kiitos i gårsdagens nominering. Med likt resultat og ingen skilledommer, ble det loddtrekning - og Kiitos vant. Liker jo helst å vinne uten loddtrekning - men BIS er BIS. 

Summa summarum en god helg med 4 x BIV, 3 x NOM og 1 x BIS + hyggelig samvær med gode kattevenner. 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

02.05 | 10:53

Hei😊Ser dere er oppdrettere av Sibirkatt, og ikke bor altfor langt unna. Har dere kattunger for salg nå? Mvh Gunhild

...
21.03 | 09:54

Hvor lenge går en katt gravid?

...
01.03 | 21:54

Hei min katt er gravid å skal fødte om 2 uker, er det noe jeg må tenke på før min katt skal fødte?

...
01.03 | 21:34

Hei vi er en familie på 3 fra Bergen som ønsker oss en sibirkatt, er det ventet ungekull,vennligst ta kontakt.
Mvh
Ray

...
Du liker denne siden