World Winner Show, Tampere 27/28.10.18

Jon Busch Ullaug, Hilde Bjørkmann, Jarle Viken, Mari Lunde, Ove Humlestøl, Anniken Kjelstrup, Mona Lindviksmoen, Ingebjørg Lie Strandos, Renate Viken, Vibekke Busch Ullaug, Katrine Lie Strandos, Eva Dahl Eide og Elin Hestmann
Litt tid for kjærlighet ble det også

27. og 28. oktober var det klart for World Winner Show i Tampere, Finland. Dette hadde vi - sammen med flere gode venner - planlagt å delta på lenge. En del av planleggingen gikk ut på at vi skulle "gjøre litt av oss" på dag 2 av utstillingen. Det er vanlig på søndagene på vinnershowene at folk "pynter" seg litt. Kler seg litt ut, med fokus på hvor de kommer fra. Vi hadde planlagt å kjøre Viking-stil. Og det ble gjort med striesekker som ble kuttet opp og klippet hull til hodet (veldig enkelt). Så fikk vi trykket på flagg på ryggen og Viking-Pusur-Maskot på brystet. Vi kjøpte også inn Vikinghjelmer. Og damene fikk leopard-tights (kanskje ikke så typisk Viking - men artig). Vikingstilen var en ubetinget suksess. Jeg tør påstå at vi vant den delen av showet - overlegent. Hvor mange bilder som florerer med gale Viking-kattefolk rundt omkring i hele verden er ikke godt å si - men det er mange. Vi ble hele tiden stoppet og spurt om de kunne få ta bilder i lag med oss. Så en liten følelse av hvordan det er å være kjendis der altså. GØY. 

Utstillingsmessig gikk det også veldig bra for våre 2 katter. Kiitos fikk sitt sertifikat og kan nå smykke seg med tittelen Internationel Champion. Hun tapte BIVen mot en annen sibirjente på 5 år. Men Kiitos er bare 2 år, og veldig flott allerede. Så det kommer mer fra den kanten i de kommende årene. Cowboy tok også sertifikat og ble i tillegg nominert. Dette til tross for at han ikke var i full kondisjon. For Viking-gjengen totalt ble det 5 nominerte og 2 World Winners (Eva Dahl Eide). Så Viking Power er kraftfulle saker. For Norge totalt ble det vel 8 nominerte og 3 World Winners - trur eg. 

Cowboy i panel
Kiitos til vurdering på dommerbordet til Caroline Stoa
Cowboy okkuperte storskjermene under fertil hann panel - leeeenge. Her er skjermbilde av sendingen.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

10.03 | 18:37

Vakreste sibirkatten jeg har sett😍🥰 Ønsker å høre når dere skal selge en lignende kattunge som han var💕

...
07.03 | 05:41

Hello! How much cost a sib kitten to breed, show and pet?

...
27.02 | 00:45

Hei. Vi kan gjerne hjelpe. Ta kontakt med oss på mail jarleviken@gmail.com

...
23.02 | 17:06

Hallo!
Me e ein familie på 3 i frå Sogn. Å me e på utkikk etter ein sibirkattunge! Lure litt på om de har nokon ledige og evt pris?

...
Du liker denne siden