Hansakatten 10. og 11. november 2018

Kiitos i kamp med SE*Snow Buddies Danny Boy om BIV - en kamp hun vant.

Hansakatten sin 2018 utstilling hadde en litt trå start for vår del. Det var første gang det var utstilling i Nordneshallen, og Kiitos likte ikke den salen så godt - i alle fall ikke til å begynne med. Zedric, derimot, hadde det helt ok. På denne utstillingen hadde vi bare Zedric og Kiitos med oss. Og Zedric var først ute til grunnbedømming. Han fikk for så vidt en flott bedømmelse. Men i BIVen virket det ikke som han ble vurdert i det hele tatt. BIVen gikk til en annen flott kattunge, og dermed var Zedric også ute av vurderingen for nominering. Og siden vi, naturligvis, synes at de aller fleste kattene våre er de aller fineste og beste - så var jo dette en stor nedtur. Men heldigvis så gikk det oppover etter dette: Kiitos fikk en vannvittig god bedømmelse, og tok med seg både BIV og nominering på lørdagen. I panelet fikk hun 1 stemme fra Veiko, som hadde nominert henne. 

Og på søndagen gikk absolutt alt så meget bedre. Kiitos var roligere, og hadde klart å venne seg til hallen. Og dermed så viste hun seg frem enda bedre enn på lørdagen. Men først ute var Zedric. I dag også fikk han en god grunnbedømmelse. Men forskjellen i dag var at han tok med seg BIVen i hard konkurranse med den flotte kattungen som tok det i går. I tillegg klarte han også å bli nominert i en tøff konkurranse mot en flott NFO og en like flott MCO. I panel fikk han 1 stemme fra Veiko, som hadde nominert han. Kiitos tok BIVen i dag også. I tillegg ble hun nominert i en tøff konkurranse med en NFO dame som hadde vært i panel på lørdagen. Og i panel ble hun kåret til Best in Show med 4 av 6 stemmer. 

Så selv om utstillingshelgen begynte litt medium minus. Så tok det seg virkelig opp, og endte med 3 stk BIV, 3 stk NOM og 1 stk BIS.

Odd Lundberg har tatt alle bildene. 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

18.10 | 16:56

Hei. Vi er en familie på 4 som vurderer å kjøpe Sibirkatt. Planlegger dere kull? Mvh Lene

...
18.10 | 11:40

Hei. Vi er en familie på 4 som vurderer å skaffe Sibirkatt. Vi ønsker oss en kattunge. Planlegger dere et kull?
Mvh Lene

...
14.09 | 01:16

Hei, min hunnkatt er nå 6 måneder. Og jeg bare lurer på hva katten gjør når hun får sin første løpetid? Hvordan reagerer hun når hun har det?

...
16.08 | 02:16

Hei, hun lager som piping for oppmerksomhet. Jeg leset det på nette så jeg fant svare

...
Du liker denne siden