BERAK 16. og 17. februar 2019

Monster sitt panel søndag. Monster helt til høyre.
Monster hos Caroline Stoa på lørdag. En god dag. Men på søndag hos Magdalena Kudra gikk det enda bedre.
Så idiot blir man når man vinner BIS. Ser ut som han er i ferd med å få hjerteinfarkt - eller har spist noe han ikke tålte.

Til BERAK sin årlige utstilling hadde vi ikke så mange katter som var i god kondisjon. Til slutt tok vi med oss SE*Simplicity Lynx Zedric (9 måneder) og NO*Fredtun Monster (4 år). 

Zedric hadde sin første (og siste) utstilling som ungdyr. På lørdag var han oppe hos Leslie Van Grebst. Han likte Zedric svært godt, og gav han EX1. BIV tok han også, i sterk konkurranse. Zedric ble også nominert til panel. Til slutt kom han nesten helt frem, med 2 stemmer mot 3 stemmer til vinneren (en NFO).                                                                                              På søndag var Zedric oppe til Dietmar Sagurski. Han likte også Zedric godt - og gav han EX1 og BIV igjen. Denne dommeren var, etter vår oppfatning, ikke så opptatt av å løfte på katten. Kjenne vekt/bygning m.m. Men vi kan vel ikke klage på en BIV, selv om vi tapte nomineringen - eller kan vi det ;) 

Monster har nådd 4 år, og har ikke kommet lenger enn til Champion tittel. Grunnen til at hun ikke har blitt stilt mer er at hun har hatt et par kull. Men vi må også innrømme at hun er en katt, blant våre flotte katter, som ikke har blitt prioritert til utstilling. Denne helgen fikk vi tydelig beskjed om at Monster absolutt er verdt å stille videre.                                              På lørdag var Monster oppe til Caroline Stoa. Hun hadde mye godord om Monster og fikk CACIB greit. I BIVen var det svært tøff konkurranse, og den gikk til Grensedalen sin Mika. Nomineringen gikk til en flott NFO.                                                                                         Vi var jo egentlig godt fornøyd med bedømmelsen Monster fikk på lørdagen. Men søndagen ble mye bedre, og gikk over all forventning. Monster var denne dagen oppe til Magdalena Kudra. I grunnbedømmingen var det veldig mange godord - og vi var egentlig fornøyd. I BIVen var Monster oppe mot 3 andre katter - blant annet lørdagens og søndagens BIS fertil hann og lørdagens og søndagens BIS kattunge. Til vår, ufattelige store overraskelse så var det Monster som tok BIV!! I nomineringen var Monster oppe mot en flott NFO som vant BIV i sin rase/gruppe. Også her vant Monster - og ble dermed nominert. Etter dette var vi egentlig ør og svimmel - og hadde litt problemer med å fatte hva som hadde skjedd. Men det skulle komme mer. Før panelet kom dommer Kudra bort til oss med en sjokoladegave, og ønsket lykke til. I panelet var det vår gode venn Kitty som bar Monster frem (og gjorde en fenomenal jobb). I tillegg til Monster var det ytterligere 3 Sibirer og 1 NFO i panelet. Når stemmeresultatet ble lest opp fikk en av de andre Sibirene 1 stemme, NFOen fikk 1 stemme. Og for å toppe helgen så fikk Monster 3 stemmer - og ble dermed BEST IN SHOW for første gang. Heeeelt utrolig. Nå er Monster sperret, og må på utstilling i utlandet for å fortsette sin utstillingskarriere. Og det må vi jo bare gjøre nå. 

Alle bildene er tatt av den aller beste fotograf: Odd Lundberg. Tusen takk.

Kitty med Zedric i panel på lørdagen. Kitty bar også Monster på søndagen - vår helt.
Herr og Fru Viken lader opp sammen med Zedric før grunnbedømmingen på lørdag.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

02.05 | 10:53

Hei😊Ser dere er oppdrettere av Sibirkatt, og ikke bor altfor langt unna. Har dere kattunger for salg nå? Mvh Gunhild

...
21.03 | 09:54

Hvor lenge går en katt gravid?

...
01.03 | 21:54

Hei min katt er gravid å skal fødte om 2 uker, er det noe jeg må tenke på før min katt skal fødte?

...
01.03 | 21:34

Hei vi er en familie på 3 fra Bergen som ønsker oss en sibirkatt, er det ventet ungekull,vennligst ta kontakt.
Mvh
Ray

...
Du liker denne siden