Billingebygdens Kattklubb 11. og 12 mai 2019

Kiitos på bedømming hos Jørgen Billing

Brått måtte vi ta en tur til det store utland gitt. Dette, selvsagt, på grunn av katter som måtte få utenlands sertifikat for å kunne fortsatt stilles i Norge. Det store utland ble denne gangen Sverige og Billingebygdens Kattklubb. Herr og fru Viken tok med Monster, Kiitos og Zedric for en biltur til søta bror. 

På denne turen var jo altså det viktige å få sertifikater. Alt annet ville være en bonus. På lørdagen møtte Monster hos Kristof Van Roy. Han likte henne godt og hun tok sertifikat i konkurranse, og ble dermed Internasjonal Champion. I tillegg ble hun nominert. Zedric og Kiitos var hos Jørgen Billing. Zedric er jo ung i både kropp og sjel. Så vi ventet ikke noe stort. Men han fikk sitt sertifikat. Kiitos var ikke i noen god kondisjon på Sverigeturen vår. Men Jørgen likte henne. Hun fikk sitt sertifikat. I tillegg tok hun BIV og ble nominert. Så lørdagen var rimelig bra. Når vi kunne slå fast at det i panel kun var 3 fertile hokatter - og vi hadde 2 av dem. Vel da var jo muligheten absolutt til stede. Men den gang ei. Den 3. katten vant enstemmig. 

På søndag endte det egentlig mye på samme måte. Monster fikk sertifikat, BIV og NOM hos Åsa Carnbrad. Zedric fikk sertifikat hos samme damen. Kiitos fikk også sertifikat + nominering hos Van Roy. Men det ble nesten samme resultat som lørdagen i panel. Selv om vi hadde 2 av 3 fertile damer i panel så tapte vi (Monster fikk 1 stemme). Men altså, tross alt, godt fornøyd med utstillingshelgen. 

Selv om det ikke var så mange kjentfolk på denne utstillingen, så traff vi våre gode Svenske venner Pia og Bo Lundstrøm. Og de fungerte som livreddere på mange måter; de sørget for at vi fikk slappe av i campingvognen deres utenfor utstillingshallen, de fikset mat, Bo fotograferte - og de passet til og med på at vi kom opp med kattene våre i tide (når vi var litt uopmerksom). Så tusen takk for samvær og hjelp til flotte Pia og Bo. 

Kristof Van Roy nyter synet av Monster

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

14.09 | 01:16

Hei, min hunnkatt er nå 6 måneder. Og jeg bare lurer på hva katten gjør når hun får sin første løpetid? Hvordan reagerer hun når hun har det?

...
16.08 | 02:16

Hei, hun lager som piping for oppmerksomhet. Jeg leset det på nette så jeg fant svare

...
16.08 | 01:29

Men, det er jo vanskelig å si hva pipelyder skyldes. Hvordan pipelyder? Smerte? Ønsker oppmerksomhet? etc. Når usikker, kontakt dyrlege.

...
16.08 | 01:27

Det at hun ønsker å være med deg betyr jo gjerne at hun har blitt godt sosialisert som kattunge. Og at hun derfor ser deg som hennes flokk. Men .....

...
Du liker denne siden