Hansakatten 9. og 10. november 2019

Hansakattens utstilling i november 2019 ble en utstilling som vi stilte med rekordfå katter, med totalresultat som var ganske langt under det vi bruker å oppnå. Men noen lyspunkt var det, tross alt, på denne utstillingen også. 

På utstillingen hadde vi med oss Drogon Daughter of Khaleesi i kattungeklassen. Hun bor hos vår eldste datter Helene, som er forvert for oss. Drogon ble bare stilt på lørdagen. Hun trivdes ikke spesielt godt på utstilling. Utstillingsmessig gikk det heller ikke fantastisk. Hun oppnådde EX2 - av 2 katter - men det var en helt ok avgjørelse. 

For vår unge herremann Zedric gikk det bedre. I en alder av 1,5 år klarte han sine 2 første sertifikater mot Grand International Champion. I tillegg tok han BIV på lørdagen. Så selv om det ikke ble noen katt i panel denne helgen, så ble det da noe resultat. Men vi håper jo på en opptur til neste utstilling.  

Bildene er som vanlig tatt av den dyktige Odd Lundberg. 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

03.07 | 19:04

Mente Vadsø ikke Vadaæ skreiv taste feil.

...
03.07 | 19:03

Flytta til Hogganvik etter æ bodde i Vadsø og flytta tilbake til Vadaæ får en liten stund,Nu bor æ på Gimsøya i Barstandveien.

...
03.07 | 19:02

Sibira katten æ hadde før ble spist opp av reven i Hogganvik Landsby han het Cæsar nu har æ to Huskatter Ella og Tobias og Ella er vokst opp med Cæcar.

...
02.05 | 06:52

Tusen takk for info som lå her . Jeg tok imot mitt første kull nå i natt og viste ikke katten min var drektig da hun går på p piller.

...
Du liker denne siden