Hansakatten 9. og 10. november 2019

Hansakattens utstilling i november 2019 ble en utstilling som vi stilte med rekordfå katter, med totalresultat som var ganske langt under det vi bruker å oppnå. Men noen lyspunkt var det, tross alt, på denne utstillingen også. 

På utstillingen hadde vi med oss Drogon Daughter of Khaleesi i kattungeklassen. Hun bor hos vår eldste datter Helene, som er forvert for oss. Drogon ble bare stilt på lørdagen. Hun trivdes ikke spesielt godt på utstilling. Utstillingsmessig gikk det heller ikke fantastisk. Hun oppnådde EX2 - av 2 katter - men det var en helt ok avgjørelse. 

For vår unge herremann Zedric gikk det bedre. I en alder av 1,5 år klarte han sine 2 første sertifikater mot Grand International Champion. I tillegg tok han BIV på lørdagen. Så selv om det ikke ble noen katt i panel denne helgen, så ble det da noe resultat. Men vi håper jo på en opptur til neste utstilling.  

Bildene er som vanlig tatt av den dyktige Odd Lundberg. 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

18.10 | 16:56

Hei. Vi er en familie på 4 som vurderer å kjøpe Sibirkatt. Planlegger dere kull? Mvh Lene

...
18.10 | 11:40

Hei. Vi er en familie på 4 som vurderer å skaffe Sibirkatt. Vi ønsker oss en kattunge. Planlegger dere et kull?
Mvh Lene

...
14.09 | 01:16

Hei, min hunnkatt er nå 6 måneder. Og jeg bare lurer på hva katten gjør når hun får sin første løpetid? Hvordan reagerer hun når hun har det?

...
16.08 | 02:16

Hei, hun lager som piping for oppmerksomhet. Jeg leset det på nette så jeg fant svare

...
Du liker denne siden