Nyheter/News

BERAK utstilling dag 1, vinter 2012

Intet tre vokser helt inn i himmelen - irriterende nok. I dag skulle "I was made for lovin you" aka KISS på sin 5. utstilling. På de 4 første utstillingene har hun tatt BIS (Best in Show). Ikke rart vi kaller henne for KISS the BIS. Så i dag var vi jo selvsagt spent på om vi skulle klare en 5. BIS. Sånn gikk det ikke - i det hele tatt. Hun klarte å vinne BIV (Best in Variety), men ellers ble hun ikke nominert til panel og derfor selvsagt heller ikke BIS. Vi utbrøt selvsagt, med fynde, at: "Dette, herr Dommer, må bero på en alvorlig feiltakelse"........ He he - nei, vi gjorde selvsagt ikke det. Men, man har nok blitt litt bortskjemt etter å ha tatt i mot den ene BIS etter den andre.

Vel, vel - i morgen er det nok en mulighet. Men vi må jo tross alt være fornøyd med noe i dag. Både KISS og Everest fikk CAC (sertifikat). Dette var begges 3. sertifikat. Dermed har både mor og sønn blitt Champion. Og det må vi jo være fornøyd med. Og så var det mange andre Sibirkatter på utstilling, 26 stk - og det er kjekt.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

02.04 | 13:58

Hei, vi er en familie på 4 som bor i Bergen. Vi ønsker oss veldig sibirkatt. gjerne et søskenpar. Har dere noe ledig nå, eventuelt til høsten?

...
10.03 | 18:37

Vakreste sibirkatten jeg har sett😍🥰 Ønsker å høre når dere skal selge en lignende kattunge som han var💕

...
27.02 | 00:45

Hei. Vi kan gjerne hjelpe. Ta kontakt med oss på mail jarleviken@gmail.com

...
23.02 | 17:06

Hallo!
Me e ein familie på 3 i frå Sogn. Å me e på utkikk etter ein sibirkattunge! Lure litt på om de har nokon ledige og evt pris?

...
Du liker denne siden