Nyheter/News

BERAK utstilling dag 1, vinter 2012

Intet tre vokser helt inn i himmelen - irriterende nok. I dag skulle "I was made for lovin you" aka KISS på sin 5. utstilling. På de 4 første utstillingene har hun tatt BIS (Best in Show). Ikke rart vi kaller henne for KISS the BIS. Så i dag var vi jo selvsagt spent på om vi skulle klare en 5. BIS. Sånn gikk det ikke - i det hele tatt. Hun klarte å vinne BIV (Best in Variety), men ellers ble hun ikke nominert til panel og derfor selvsagt heller ikke BIS. Vi utbrøt selvsagt, med fynde, at: "Dette, herr Dommer, må bero på en alvorlig feiltakelse"........ He he - nei, vi gjorde selvsagt ikke det. Men, man har nok blitt litt bortskjemt etter å ha tatt i mot den ene BIS etter den andre.

Vel, vel - i morgen er det nok en mulighet. Men vi må jo tross alt være fornøyd med noe i dag. Både KISS og Everest fikk CAC (sertifikat). Dette var begges 3. sertifikat. Dermed har både mor og sønn blitt Champion. Og det må vi jo være fornøyd med. Og så var det mange andre Sibirkatter på utstilling, 26 stk - og det er kjekt.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.01 | 12:18

Jeg bare elsker katter!!!!!!!!

...
06.08 | 21:00

Hei! Må si at Drogon smeltet meg helt, skal dere beholde henne selv eller har dere funnet en familie til henne?

Mvh,
Anne

...
30.06 | 20:25

Hei vi venter på kattonga om par dager. Håper det går bra vi er spendt alle mann hun er 1 år og fikk besøk av en frøs. Vi som skulle til dyrlegen. Da hun var in

...
27.05 | 19:47

Vi ønsker oss en sibirkatt. Når har du kull til salgs?

...
Du liker denne siden