Nyheter/News

BERAK utstilling dag 2. Vinter 2012

Dag 2 på BERAK sin utstilling ble adskillig bedre for Sibirkattene. Hele 5 Sibirkatter ble nominert. For KISS gikk det ikke noe bedre enn i går. Men, det er helt greit. Hun ble BIV, men ikke nominert. Hun tapte for en annen vakker katt, og det virket som dommeren hadde henne på 2. plass. Everest var oppe mot en annen ung mann til nominasjon og gikk seirende ut av den. Everest ble dermed nominert for første gang. I panel fikk han ikke noen stemmer. Dette var som forventet. Han var i kamp mot adskillig eldre katter og Everest trenger nok ett par år til før han er helt "ferdig".

Så helgen gav totalt: Dag 1: Begge fikk sertifikat og ble Champion. KISS ble BIV. Dag 2: Begge fikk international sertifikat. KISS ble BIV og Everest ble nominert (NOM).

Ikke så verst - tross alt.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

03.07 | 19:04

Mente Vadsø ikke Vadaæ skreiv taste feil.

...
03.07 | 19:03

Flytta til Hogganvik etter æ bodde i Vadsø og flytta tilbake til Vadaæ får en liten stund,Nu bor æ på Gimsøya i Barstandveien.

...
03.07 | 19:02

Sibira katten æ hadde før ble spist opp av reven i Hogganvik Landsby han het Cæsar nu har æ to Huskatter Ella og Tobias og Ella er vokst opp med Cæcar.

...
02.05 | 06:52

Tusen takk for info som lå her . Jeg tok imot mitt første kull nå i natt og viste ikke katten min var drektig da hun går på p piller.

...
Du liker denne siden