Nyheter/News

Everest har besøk

Everest har nå hatt damebesøk i en ukes tid. Det begynte med hyl og skrik - og en lite villig dame. Med litt tolmodighet, og en mer rolig tilnærming så tåler de nå hverandre. De har nå vært i "kjærlighetsrede" i ett par dager. Er litt usikker på om det skjer noe i det hele tatt. Men det er i allefall ikke noe slåssing lenger. Når jeg var nede hos dem i går så virket det som de var litt interessert i hverandre. Vi får vurdere, sammen med damens eier, om vi skal bruke litt mer tid.

Everest has now had a lady visiting for a week. It did not start good. But with some patience, they can now tolerate each other. They have now been in their lovenest for a couple of days. Are not sure that something happens, but at least they are not fighting anymore. When I visited them yesterday they seemed a little interested in each other. We will, together with the ladys owner, assess if we going to use more time.

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.01 | 12:18

Jeg bare elsker katter!!!!!!!!

...
06.08 | 21:00

Hei! Må si at Drogon smeltet meg helt, skal dere beholde henne selv eller har dere funnet en familie til henne?

Mvh,
Anne

...
30.06 | 20:25

Hei vi venter på kattonga om par dager. Håper det går bra vi er spendt alle mann hun er 1 år og fikk besøk av en frøs. Vi som skulle til dyrlegen. Da hun var in

...
27.05 | 19:47

Vi ønsker oss en sibirkatt. Når har du kull til salgs?

...
Du liker denne siden