Nyheter/News

Everest har besøk

Everest har nå hatt damebesøk i en ukes tid. Det begynte med hyl og skrik - og en lite villig dame. Med litt tolmodighet, og en mer rolig tilnærming så tåler de nå hverandre. De har nå vært i "kjærlighetsrede" i ett par dager. Er litt usikker på om det skjer noe i det hele tatt. Men det er i allefall ikke noe slåssing lenger. Når jeg var nede hos dem i går så virket det som de var litt interessert i hverandre. Vi får vurdere, sammen med damens eier, om vi skal bruke litt mer tid.

Everest has now had a lady visiting for a week. It did not start good. But with some patience, they can now tolerate each other. They have now been in their lovenest for a couple of days. Are not sure that something happens, but at least they are not fighting anymore. When I visited them yesterday they seemed a little interested in each other. We will, together with the ladys owner, assess if we going to use more time.

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

02.05 | 06:52

Tusen takk for info som lå her . Jeg tok imot mitt første kull nå i natt og viste ikke katten min var drektig da hun går på p piller.

...
02.04 | 13:58

Hei, vi er en familie på 4 som bor i Bergen. Vi ønsker oss veldig sibirkatt. gjerne et søskenpar. Har dere noe ledig nå, eventuelt til høsten?

...
10.03 | 18:37

Vakreste sibirkatten jeg har sett😍🥰 Ønsker å høre når dere skal selge en lignende kattunge som han var💕

...
27.02 | 00:45

Hei. Vi kan gjerne hjelpe. Ta kontakt med oss på mail jarleviken@gmail.com

...
Du liker denne siden