Nyheter/News

Hei.

Da er Everest (far) og Sheriff (datter) klar for ny utstilling.

Helgen 16 og 17 februar skal Berak ha katteutstilling i Framohallen i Fyllingsdalen.

Lørdage 16 skal det være Sibirspesial i pausen:

Sibirkattens Venner arrangerer ulike "konkurranser" som medlemmene kan delta på. For å  skaper blest og oppmerksomhet rundt kattene våre.

Vi gleder oss - dette kommer til å bli kjempegøy.

Pusen på bilde er KISS "the BIS" - vår egen lille prinsesse ;) Hun kan dessverre ikke stilles pr. dags dato.  

Da er alle kattungene solgt Smiler

Lexi skal til Vadsø, der hun skal bo sammen med sin nye familen og sibirkatten Linus.

Jenna skal reise til Stord og skal dele hus med storebror Linus Vinker

Damon og Bonnie blir i Bergens området. Og Sheriff blir igjen i vårt lille oppdrett, som etterhvert ikke er så lite likevell Smiler stort

All the kittens are no sold ang all the kittens will stay in Norway - and Sheriff wil stay in our cattery Kul

I skrivende stund (17. juli) er det ca 1 uke til Sahara skal få kattunger. Og det er ikke vanskelig å se. Hun er stor. I sine foregående kull har hun fått henholdsvis 7 og 5 kattunger. Det kan se ut som hun prøver på noe av det samme denne gangen. Sahara ser litt grimm ut, men er en god mamma - så dette gleder vi oss.

Dag 2 på BERAK sin utstilling ble adskillig bedre for Sibirkattene. Hele 5 Sibirkatter ble nominert. For KISS gikk det ikke noe bedre enn i går. Men, det er helt greit. Hun ble BIV, men ikke nominert. Hun tapte for en annen vakker katt, og det virket som dommeren hadde henne på 2. plass. Everest var oppe mot en annen ung mann til nominasjon og gikk seirende ut av den. Everest ble dermed nominert for første gang. I panel fikk han ikke noen stemmer. Dette var som forventet. Han var i kamp mot adskillig eldre katter og Everest trenger nok ett par år til før han er helt "ferdig".

Så helgen gav totalt: Dag 1: Begge fikk sertifikat og ble Champion. KISS ble BIV. Dag 2: Begge fikk international sertifikat. KISS ble BIV og Everest ble nominert (NOM).

Ikke så verst - tross alt.

Nyeste kommentarer

02.05 | 06:52

Tusen takk for info som lå her . Jeg tok imot mitt første kull nå i natt og viste ikke katten min var drektig da hun går på p piller.

...
02.04 | 13:58

Hei, vi er en familie på 4 som bor i Bergen. Vi ønsker oss veldig sibirkatt. gjerne et søskenpar. Har dere noe ledig nå, eventuelt til høsten?

...
10.03 | 18:37

Vakreste sibirkatten jeg har sett😍🥰 Ønsker å høre når dere skal selge en lignende kattunge som han var💕

...
27.02 | 00:45

Hei. Vi kan gjerne hjelpe. Ta kontakt med oss på mail jarleviken@gmail.com

...