Testhjem

Vi vet hvor sårt det er å ønske seg katt, for så ikke å ha mulighet på grunn av allergi i familien. Vi kjenner også til gleden når man finner ut at det allikevel finnes en mulighet.
Sibirkatten mangler ett ensym i spyttet. Det er dette ensymet mange allergikere reagerer på. Dette betyr igjen at mange allergikere kan ha en Sibirkatt. Men, dette gjelder altså ikke alle allergikere. Derfor er det svært viktig at allergikere som drømmer om å kjøpe seg en katt, først tester om de tåler Sibirkatten. Måten å teste dette på er å være på besøk i ett hjem med Sibirkatt - og da voksne Sibirkatter (kattunger har noe av ensymet i seg). Det kan ofte være lurt å være på mer enn ett testbesøk for å være sikker på hvordan man reagerer. Mange allergikere reagerer etter å ha vært på flere besøk. Ved kjøp av kattunge er det viktig å være observant på at mange oppdrettere ikke tar kattunge i retur på grunn av allergi. Så det er viktig å være sikker før man går til anskaffelse av et nytt familiemedlem.
Vi fikk mye hjelp fra Siv Marøy, (N) Vestavind når vi skulle teste om vi kunne ha Sibirkatt. Nå ønsker vi å hjelpe andre allergikere som har en drøm om å kunne ha en katt.

Vi følger Sibirkattens Venner sin takst for testbesøk: Kr. 200,- pr testbesøk (ikke pr person) som betales ved oppmøte.

Ring Jarle 93433317 eller Renate 45251500 for å avtale besøk - eller gå til kontaktsiden vår og send en melding.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Elisa | Svar 29.06.2017 22:18

Hvor bor dere i tilfelle besøk?

Elisa | Svar 26.06.2017 10:01

Hvor bor dere? Tilfelle besøk

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

10.01 | 09:41

Hei.
Er denne kattungen ledig?

...
30.12 | 03:32

Hei, et spørsmål kan katter bli gravid etter sin første løpetid? Eller må hun parre seg mens hun har den første løpetiden?

...
29.12 | 03:38

Hei, det er noe jeg lurer på. Er katten min kommet i løpetid? For når jeg klør katten min så legger hun seg nesten flat på gulvet og lager lyder. Ps hun er 9mån

...
07.12 | 11:39

dasdas

...
Du liker denne siden