BERAK februar 2016

På BERAK sin 60 års jubileumsutstilling stilte vi med Goliat, Cowboy, Monster og Everest. Goliat hadde en veldig god helg. Han ble nominert første dag og fikk BIV 2. dag. Cowboy og Monster hadde begge sine første utstillinger som voksen (åpen klasse). Cowboy fikk sertifikat (CAC) begge dager. Han ble ikke nominert, men den ene dagen var det svært hard konkurranse - så det var for såvidt greit. Da ble Cowboy nr 2 i grunnbedømmingen, bare slått av Gess fra våre venner Elin og Odd. Dag 2 var ikke konkurransen like hard, men han ble ikke nominert denne dagen heller - betydelig mindre fornøyd med det ;) 

Monster hadde en flott 1. utsillingsdag. Fikk sitt sertifikat (CAC), og ble i tillegg BIV (Best in variation). Dag 2 ble hun EX2. 

Storegutten vår Everest fikk HP begge dager, og ble i tillegg nominert begge dager. Så summa sumarum var det en god helg, selv om man har en tendens til å irritere seg mer over det som er irriterende enn å glede seg over det man kan glede seg over😉

Takker vår venn Odd Lundberg for bildene. 

En imponert Geir Edvardsen, med en ung Cowboy

En imponert Geir Edvardsen, med en ung Cowboy

Lillefingeren ut er essensielt når man kammer katter

Lillefingeren ut er essensielt når man kammer katter

VKK mai 2016

Etterhvert, tradisjonen tro, avholdt VKK sin utstilling på vakre Voss i mai. Mor og far hadde innvilget seg overnatting på Voss denne helgen, selv om vi lett kunne kjøre hjem mellom slagene. Deilig med en kjærestehelg (og så hadde vi jo bryllupsdag den 23. mai også, så litt feiring). Sammen med oss på kjærestehelgen hadde vi Cowboy, Monster og KISS. 

Og denne helgen handlet det meste om vår diva KISS. På lørdag fikk hun sitt sertifikat (CACS), men på søndag ble det både sertifikat, nominasjon og - ikke minst - ble hun Supreme Champion. Gratulerer til divaen og oppdretter Siv Marøy, (N)Vestavind. 

Monster tok EX2 begge dager. Mens Cowboy fikk sertifikat begge dager - ble nominert begge dager og fikk sin første tittel på lørdag - Champion. 

Takker vår venn Odd Lundberg for bildene. 

VAKKER

VAKKER

Viking Monster

Viking Monster

Forelsket Karina Bjuran

Forelsket Karina Bjuran

Vi savner ikke mat heller. Elin og Merete disker opp med alt hva hjerte må begjære

Vi savner ikke mat heller. Elin og Merete disker opp med alt hva hjerte må begjære

Järva Kattklubb august 2016

I midten av august ble det kombinert kjærestetur og utstillingshelg i Stockholm.  Cowboy hadde behov for en utenlandstur, og fikk være med på hotell. 

Cowboy hadde mistet all pels til denne utstillingen, så det eneste vi håpte på var å få sertifikat. Det klarte han veldig greit på første dag hos dommer Michael Edstrøm.  Han ble i tillegg BIV total + dommerens "hjerte " katt. Så over alle forventninger altså.  På dag 2 fikk han også sertifikatet og kan dermed smykke seg med tittelen Internasjonal Champion, i tillegg til den gode bedømmelsen "hannkatt med størst potensiale".

Denne helgen var det Djurens dag på Solvalla.  Så det var mye å se på. Blant annet fikk herr og fru en fotosession hos Agria 😉

RORAK september 2016

I september 2016 gikk turen til Orrehallen på Bryne, og RORAK sin 40 jubileumsutstilling. Vi hadde med oss Monster og Everest på turen. Khaleesi var også påmeldt til sin første utstilling. Men henne måtte vi trekke da hun hadde fått en rift på øyet etter en "slåsskamp" med en av kattungene hjemme. 

Monster klarte å få sertifikat begge dager og oppnådde dermed tittel Champion. Everest fikk HP begge dager, samt at han også ble nominert begge dager. Det var bare 3 kastrater på denne utstillingen, og alle var plassert hos samme dommer begge dager. Dermed så var Everest automatisk Best in Show når han var nominert - begge dager. 

Våre venne, Elin og Odd, fra Grensedalen var også med på denne utstillingen. Bildene som følger er tatt av superfotografen Odd.

Hansakatten oktober 2016

I oktober var det nok en gang utstilling hos Hansakatten. Vi er nå inne i en litt minimalistisk periode, og stiller for 2. gang på rad på utstilling med bare 2 katter. Denne gangen hadde vi med oss Everest og vår kommende dronning NO*Fredtun Daenerys Targaryen "Khaleesi" (datter til vår egen Sahara og Cowboy). Men selv om vi var få - så var vi sterke. Everest ble nominert til panel begge dagene. På lørdag fikk han 2 stemmer i panel, men tapte på skilledommer. På søndag fikk Everest 1 stemme. Khaleesi, som var på sin første utstilling, fikk EX1 på lørdag - og det var jo greit nok. Men på søndag ble hun nominert, og i panel vant hun hele skiten - og tok dermed NO*Fredtun sin første egenproduserte Best in Show. Så en fantastisk god helg altså. 

Ellers var det jo kjekt som alltid å være på utstilling med våre gode venner Elin og Odd fra Grensedalen (Tusen takk til Odd for fantastiske bilder som alltid) - Merete og Jan Inge (Tusen takk til Merete som disket opp med god mat begge dager) - + Hege, datter Suzann og Bella. Alltid kjekt å treffes. 

Adelkattens juleshow 2016

10. og 11. desember var det tid for Adelkattens tradisjonsrike juleutstilling, som også var årets største utstilling i Norge. Til utstillingen reiste vi nesten alle mann alle fra familien. I tillegg til herr og fru Viken, var også yngste og eldste datter med (Anna og Helene). Julie var hjemme og hadde praksis hos Anicura Sør og passet kattene. Av katter var det også familie. Cowboy var med, og hadde i tillegg sin datter Khaleesi med. 

På lørdagen var begge kattene hos Geir Edvardsen. Både Khaleesi og Cowboy fikk fantastisk bedømmelse. Kunne ikke fått bedre omtale. Cowboy fikk sitt sertifikat. Begge kattenen tok BIV og ble også nominert. I panel fordelte dommerne sine stemmer seg på 2 sibirer i fertil hann klassen. Cowboy fikk 2 stemmer og tapte. Khaleesi fikk ingen stemmer. 

På søndagen var kattene hos Anne Gro Edstrøm. Cowboy fikk sertifikat. Begge kattene fikk gode bedømmelser i dag også, men Khaleesi fikk noe bedre denne dagen. I dag var de oppe mot hverandre i BIV total - og dattera slo pappaen sin. I tillegg ble hun nominert igjen også. Cowboy ble ikke nominert i dag. 

Bilder er tatt av Lisbeth Falling og Jon Wikne.

Saturday Khaleesi got EX1, BIV and NOM. Cowboy got CAGCIB, BIV, NOM and got 2 votes in panel. Sunday Khaleesi got EX1, BIV Total and NOM. Cowboy got CAGCIB. 

Del denne siden